0162-426 003 of 06-11858507 info@artidesign.nl

Toen wij 3 jaar geleden plannen maakten om vanuit Friesland in Oosterhout te gaan wonen, bedachten we ons zelf te verrassen met een nieuw interieur.

 

Via, via hoorden wij van Arti Design: “daar kun je goed terecht”. De ontvangst was allerhartelijkst, maar dat is natuurlijk niet zo uniek. Wel de 1e vraag die ons gesteld werd: “Jullie willen een nieuw interieur, maar ongetwijfeld komt er van het oude nog wat mee naar Brabant? Als dat zo is, maak er dan foto’s van en stuur ons deze digitaal toe. Wij kunnen daar in het ontwerp rekening mee houden. Ook hebben we een goede tekening nodig, zodat we jullie het interieurplan zo realistisch mogelijk kunnen presenteren”. Met een 1e rondgang door de showroom en de diverse presentatieboeken, kreeg Joke onze ideeën al aardig in beeld. Wij dachten aan een strak- maar vooral ook comfortabel interieur, zowel in gebruik als in onderhoud, echter zonder gewaagde kleuren. Tijdloos modern en relatief eenvoudig te verplaatsen naar een nieuwe woning, want de huurwoning zou maar tijdelijk zijn. De klik was er en het vertrouwen dat het inderdaad allemaal wel goed zou komen, groeide zogezegd met de minuut. Met het nodige denkwerk keerden wij huiswaarts.

Een zo ongeveer volledig nieuw interieur kopen doe je niet iedere dag. Je koopt min of meer van een plaatje en dat is best lastig, althans dat vinden wij. Ik noem het oneerbiedig “plaatje”, maar met het speciale computerprogramma van Arti Design kun je de nieuwe werkelijkheid zeer realistisch in beeld brengen; nog net geen 3D bril op de neus. Een alternatief is zo ingebracht en er ook zo weer uit. Dat biedt eigenlijk weer teveel om over na te moeten denken. Gelukkig wist Joke ons met goede en steekhoudende argumenten op koers te houden. Het enthousiasme van het Arti-team werkt daarbij zeer aanstekelijk. Joke voornamelijk voor het ontwerp en Huub meer voor de techniek. Ze zijn het niet altijd met elkaar eens, maar dat juist stimuleert de creativiteit en hielp ons bij het maken van de definitieve keuzes. Twee jaar in een tijdelijke woning en je toch heel erg thuis voelen; een geslaagde operatie.

We zijn inmiddels doorverhuisd naar Geertruidenberg, waar we in het Oranjebastion een ruim appartement hebben gekocht. Dat Arti Design ook bij deze inrichting zou assisteren, was voor ons vanzelfsprekend. Opnieuw werden aan de tekentafel de mogelijkheden digitaal, in kleur en in diverse alternatieven gepresenteerd. Werkelijk álle elementen uit de inrichting Oosterhout hebben we met de creativiteit van Huub en Joke in een schijnbaar vanzelfsprekende eenvoud in de nieuwe ruimtes kunnen inbrengen. Waar nodig werd het aangevuld met perfect bijpassende stukken. Kwaliteit en zekerheid voor alles, dus voorafgaande aan bestelling is er in beide woningen gekeken en nauwkeurig gemeten.

Door de samenwerking van Arti Design met een aantal betrouwbare partners, is het een perfect op elkaar afgestemd geheel geworden. Interieur, vloerbekleding, kleuren van de muren, zelfs met TV en Audio is rekening gehouden. Voor we weggingen kreeg Huub van ons de huissleutel en na de terugkomst van een vakantie in Italië was de woning ingericht. Onder regie van Arti Design liep de plaatsing door het vakkundige Arti personeel en de partner leveranciers uiterst gesmeerd. We hadden er letterlijk geen omkijken naar. Het verhuizen kon beginnen. Het resultaat mag er zijn; wij zijn uiterst tevreden en genieten ieder moment vanuit de relaxfauteuils kijkend naar de natuur in en om de Donge!

Fons en Margareth

 

Uniek opbergen & Comfortabel zitten

Heeft u een vraag? Stel hem hier gerust!

 

0162 - 426 003         info@artidesign.nl