0162-426 003 info@artidesign.nl

Arti Design Karpetten en Vloerkleden

Inspiratie opdoen voor comfortabel wonen

Meer sfeer met vloerkleden
Vloerkleden zijn één van onze favoriete items in het interieur. Ze geven sfeer en warmte en zorgen ervoor dat de zithoek samenhang krijgt. Een interieur zonder (groot!) vloerkleed, is eigenlijk niet echt af. Arti Design biedt een uitgebreide collectie kleden: van de nieuwste trends tot een persoonlijk ontwerp op maat.

Elke dag zetten we vele stappen op een hardere of zachtere vloeren
Arti Design heeft een ruime aanbod karpetten met een duurzaam karakter. Kies voor een eigentijds kleed voor je mooie houten- tegel- of natuursteenvloer. Vormgeving, kleurstelling en materiaalkeuze verwerken wij graag samen met tot een voorstel voor elke specifieke situatie. En mocht je echt iets speciaals willen, dan is er de mogelijkheid een karpet op maat naar eigen ontwerp te realiseren, waarmee je je zeker onderscheidt.

Inspiratie opdoen
Kom eens kijken in onze showroom en ervaar de kwaliteit van onze kleden en zie hoe wij ze toepassen. Bovendien kun je kleur en kwaliteit pas echt beleven als je de materialen voelt en met eigen ogen ziet. Je zult verstelt staan van de mogelijkheden die we hebben!

Om alvast een idee te krijgen, hebben wij hieronder een aantal inspirerende foto’s verzameld. Download ook eens onze GRATIS inspiratiegids voor kleden. Natuurlijk zien we je graag eens in onze showroom!

INSPIRATIEGIDSEN

Uniek opbergen & Comfortabel zitten

Heeft u een vraag? Stel hem hier gerust!

Openingstijden Showroom:

Woensdag tm Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Adres:

Abdis van Thornstraat 70 B

4901 ZB Oosterhout

Tel: 0162 - 426 003

E-mail: info@artidesign.nl