0162-426 003 info@artidesign.nl

Heel blij met het eindresultaat, de professionaliteit en gastvrijheid die we hebben we mogen ervaren bij Arti Design!

Het project voor onze woonkamer begon met het maken van foto’s in de huidige opstelling. Zelfs gordijnen, raampartijen, keuken en schilderijen werden gefotografeerd. Daarmee konden Huub en Joke aan de slag.

Een aantal weken later hadden we onze 1e afspraak in de winkel om een aantal voorbeelden en ideeën te bekijken. Het is een prettige manier om vanuit wat eerste ideeën en wensen steeds meer tot een volledig ontwerp te komen. Zowel Huub als Joke nemen echt de tijd om alle ideeën met je door te nemen en ter plekke weer aan te passen.

Het 3D-programma waar mee gewerkt wordt, is geweldig! Je ziet op een groot beeldscherm je eigen huis terug. Gordijnen, de tuin, je waant je volledig in je eigen huis. Dat maakt de beleving en voorstelling van je nieuwe interieur heel echt.

Een aantal bezoekjes en wijzigingen verder, hebben we knopen door gehakt. Waar we aanvankelijk onze woonkamer in etappes zouden gaan vernieuwen, zijn we uiteindelijk toch voor het complete plaatje gegaan omdat we zo enthousiast waren over het ontwerp! Daar zijn we nu achteraf ontzettend blij mee!

Joke is met het uiteindelijke ontwerp aan de slag gegaan. Er wordt een mooi boek gemaakt met alle 3D tekeningen en ook de stoffen en andere materialen zijn daarin verwerkt. Huub zorgt voor de technische tekeningen, wat voor ons erg handig was. We wisten zo precies waar stopcontacten en lichtpunten moesten komen.

En toen begon het lange wachten…
In die tijd zijn er vaak momenten geweest dat we het boek erbij pakten om alvast even weg te dromen in ons nieuwe interieur.

Inmiddels zijn we aantal maanden verder en genieten we nog elke dag van onze nieuwe woonkamer! Het was het wachten meer dan waard! In werkelijkheid is alles nog mooier geworden dan de plaatjes uit het boek.
Iedere dag weer genieten; echt thuiskomen!

Ook na oplevering is het voor Huub en Joke niets te veel als we hen benaderen voor vragen over een schilderij of fotobehang in onze keuken. Met hetzelfde 3D-programma wordt heel snel visueel gemaakt of het goed uitpakt en past binnen ons interieur. Dat is heel fijn en prettig werken.

Wat ons zo aanspreekt aan Arti Design:
De persoonlijke benadering en service, de korte lijntjes, het enthousiasme, het oprechte meedenken in zowel interieurkeuzes als technische vragen daarover, de professionaliteit en de gastvrijheid gedurende het hele traject.

Vol lof over Arti Design!
Ook Hans bedankt voor de hulp bij de bezorging en installatie! En ook Leonie bedankt voor jouw hulp en enthousiasme!

Dennis & Tamara

 

 

Uniek opbergen & Comfortabel zitten

Heeft u een vraag? Stel hem hier gerust!

Openingstijden Showroom:

Woensdag tm Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Adres:

Abdis van Thornstraat 70 B

4901 ZB Oosterhout

Tel: 0162 - 426 003

E-mail: info@artidesign.nl