0162-426 003 info@artidesign.nl

Nieuwsgierig geworden door een advertentie….

 

ARTI DESIGN in Oosterhout
Of hoe een onzichtbare televisieoplossing inzichtelijk werd!

Nieuwsgierig geworden door een advertentie, die beloofde grote TV schermen geruisloos in kastsystemen te laten verdwijnen, richtten wij onze schreden op een goede dag naar Arti Design in Oosterhout, waar Joke en Huub ons hartelijk ontvingen.
Huub liet ons de verschillende mogelijkheden zien en al snel werd een afspraak gemaakt om onze huiskamer op te meten en de meubels en schilderijen te fotograferen. Waarom?
Daar komt Joke om de hoek kijken! Met een fantastisch 3D computerprogramma kan zij met alle oude meubelen en nieuwe ideeën in elke gewenste kleur spelen en schuiven, tot de ideale opstelling bereikt is. En die onzichtbare televisieoplossing? Die heeft het niet overleefd!! Of de zichthoek pakte verkeerd uit, of de hele kamer werd uit zijn verband getrokken.
Samen zijn we aan het puzzelen geslagen en met elkaar hebben wij een wandmeubel ontworpen, dat aan al onze wensen voldeed. Op de horizontale zwevende kastenrij werd een antracietgrijze verticale zuil geplaatst, waaruit de zwenk- en draaibare platte TV vanuit alle hoeken van de kamer bekeken kon worden. Aan de bovenzijde twee asymmetrische planken met fijne verzilverde band en drie dimbare inbouwspotjes als sfeerverlichting. Twee rode banken en een op maat gemaakt karpet, waar de rode kleur van de bank in terugkomt, maakten de zithoek compleet.
Toen kwam het lange wachten tot de meubels geleverd werden. In samenspraak en samenwerking met de leverancier van de tv en audio werd het wandmeubel piekfijn geïnstalleerd met alle bedrading onzichtbaar weggewerkt achter de zuil. Huub rustte niet tot ook de dimmer van de inbouwspotjes perfect werkte, wat hem wel een paar extra ritjes naar Bavel kostte!
Enkele weken later arriveerde ook het op maat gemaakte karpet. Aiiii, laat daar nu de verkeerde tint rood in verwerkt zijn!! Foutje van de zaak , maar, ere wie ere toekomt, zonder blikken of blozen werd meteen een nieuwe besteld . Chapeau!!
Het resultaat van onze nieuwe inrichting is geweldig en dat is elke dag weer genieten!
Nu gaan we nog op zoek naar een boekenkast en denken we na over een raambedekking. Vanzelfsprekend gaan we weer naar Joke en Huub. Met elkaar en met de 3D komen we er wel uit.
Zeker en vast!!

Nanny en Christien

 

Uniek opbergen & Comfortabel zitten

Heeft u een vraag? Stel hem hier gerust!

Openingstijden Showroom:

Woensdag tm Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Adres:

Abdis van Thornstraat 70 B

4901 ZB Oosterhout

Tel: 0162 - 426 003

E-mail: info@artidesign.nl