0162-426 003 info@artidesign.nl

Eind 2016 de opdracht gegeven aan Arti Design voor de verbouwing van de vrijwel gehele beneden verdieping, waarbij ik alleen wat kaders heb meegegeven voor de inrichting (veel licht, niet teveel meubels, een grote, ovale eettafel voor minimaal 6-8 personen en zo mogelijk toch wat kleur in de inrichting (houd nou eenmaal zelf van felle kleuren).
Zelf heb ik alleen het keuken ontwerp gedaan incl apparatuur en de wens om die keuken op een andere plaats in de kamer te situeren.
Omdat ik een vrij drukke baan heb met onregelmatige diensten heb ik het verdere ontwerp incl. verlichting en de volledige uitvoering, dus incl. de begeleiding, planning en coördinatie van aannemer, stukadoor, schilder etc. etc. bij Joke en Huub gelegd, het streven was om alles binnen 4 maanden te voltooien. Zelf heb ik de gehele beneden verdieping leeg –incl. verwijderen oude keuken- opgeleverd.
Het resultaat mag er zijn; vrijwel binnen de afgesproken termijn (los van een paar kleine nawerk zaken) is het geheel klaar en ziet er voor mij, mijn partner, kinderen en vele vrienden fantastisch uit.
Voldoet meer dan tevoren ingeschat ruimschoots aan de verwachtingen, ook de begeleiding en aansturing van de diverse onder aannemers is vlekkeloos verlopen.

Dus; “Chapeau!”

Met vr groet;

 

 

Uniek opbergen & Comfortabel zitten

Heeft u een vraag? Stel hem hier gerust!

Openingstijden Showroom:

Woensdag tm Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Adres:

Abdis van Thornstraat 70 B

4901 ZB Oosterhout

Tel: 0162 - 426 003

E-mail: info@artidesign.nl