0162-426 003 info@artidesign.nl

Waar ik nachtmerries van had, is een feest geworden!

Verhuizen van een groot huis naar een klein appartement en dan ook nog meubels en andere spullen mee willen nemen waar ik aan gehecht was. Dankzij de hulp en het goede inzicht van het interieurteam van Arti Design woon ik nu in een appartement dat ruimtelijk en smaakvol is ingericht .

Ik ging om advies voor een kast in de slaapkamer naar Arti Design. Door de deskundige en klantvriendelijke behandeling en het aanbod om verder dan alleen de slaapkamer mee te denken, besloot ik de hulpvraag uit te breiden. Voor een deel was nieuwe aankoop onvermijdelijk, maar ook m.b.t. het behoud en inrichten van mijn bestaande meubels heb ik goed advies gekregen.

Er is een plan voor de totale inrichting gemaakt dat behalve deskundigheid ook een ruimtelijke en gezellige sfeer uitademde. Voorbeeld van de ruimtelijke indeling is de roomdivider als een soort “afscheiding” tussen kamer en keuken. Het was de oplossing om de kamer groter te laten lijken.

Daarnaast heb ik ook tips gekregen over onderdelen die ik niet via Arti Design heb aangeschaft. Joke heeft zich zelfs erg ingespannen om mij te behoeden voor verkeerde keuzes m.b.t. de aankoop van de keuken. Dat is de kracht van de dienstverlening en klantvriendelijkheid van Arti Design die ik ervaren heb. Het idee dat ze niet alleen aan me willen verdienen, maar mee willen helpen aan een goed eindresultaat van het geheel, heeft mij getroffen . Het is een prachtig resultaat geworden, tot stand gekomen in een ontspannen, gezellige sfeer die alle ruimte bood om wat langer na te denken als ik de keuzes niet meteen kon maken. Opvallend is wat mij betreft ook de nazorg en het (nog steeds) meedenken als ik hulp nodig heb nu ik er eenmaal woon. Chapeau!

Bij een volgende aankoop hoef ik geen advertenties van allerlei woonboulevards in de gaten te houden , maar kan ik gewoon rechtstreeks naar de Rulstraat in Oosterhout. Ook mijn kinderen zijn lekker gemaakt door het team van Arti Design. Zij zijn bijvoorbeeld ook een keer uitgenodigd om naar het plan te komen kijken voordat ik definitieve keuzes hoefde te maken. Ook zij zullen dit adres zeker betrekken bij het zoeken naar veranderingen in hun interieur.

Corry

 

Uniek opbergen & Comfortabel zitten

Heeft u een vraag? Stel hem hier gerust!

Openingstijden Showroom:

Woensdag tm Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Adres:

Abdis van Thornstraat 70 B

4901 ZB Oosterhout

Tel: 0162 - 426 003

E-mail: info@artidesign.nl