0162-426 003 info@artidesign.nl

Hits: 762

Mieke de Rooij

Kunst en Arti Design

Sinds het jaar 2000 ben ik met mijn kunstwerken de professionele kant opgegaan en heb ik met regelmaat geëxposeerd op verschillende plekken in Nederland..
Arti Design is een permanente expositieplek geworden. Al 10 jaar hebben wij een goede samenwerking met als Thema” Kunst in het interieur. ” U kunt mijn werken daar bekijken, maar ook een afspraak maken om te kijken of er een werk past in uw interieur en werk ook op opdracht . Vraag aan het team van Arti Design om meer informatie.

In mijn schilderwerken zoek ik naar een harmonie in vorm en kleur, rust en onrust, stilte en beweging, contrast en compositie. Maar ook naar het samenspel tussen het organische en het geometrische. Proberen een perfecte balans te vinden tussen al die elementen is in ieder schilderij weer een zoektocht. In mijn tulpenschilderijen staan de tulpen in een niet-realistische omgeving.

Het is vrolijk, kleurrijk en expressief werk. Kortom: tulpen, maar dan anders.
In mijn abstracte werken zie je allerlei tegenstellingen. In de kleuren: donker en licht, fel en afgezwakt; in de structuur: hard en zacht, beweging en stilstand.

De abstracten verbeelden (buiten)aardse zaken als de natuur met al haar aspecten

Niet alleen de tulp is een bron van inspiratie voor mij, ook de omgeving als zodanig en de natuur als geheel. Weersinvloeden bijvoorbeeld en wolkenluchten. In veel van mijn schilderijen vind je spatten, spatjes en druppels terug: regen, sneeuw, vallende bladeren.De laatste jaren is mijn werk abstracter geworden. Ik laat de realiteit graag los. Lijnen, vlakken en kleuren zijn mijn handvaten. Maar het kan zomaar zijn dat er een kleine vogel in het schilderij vliegt.

Als ik aan het schilderen ben kom ik in mijn eigen fantasiewereld terecht.

www.miekederooij.nl

Uniek opbergen & Comfortabel zitten

Heeft u een vraag? Stel hem hier gerust!

Openingstijden Showroom:

Woensdag tm Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Adres:

Abdis van Thornstraat 70 B

4901 ZB Oosterhout

Tel: 0162 - 426 003

E-mail: info@artidesign.nl