0162-426 003 info@artidesign.nl

Arti Design

Meubels kunt u overal vinden, waarom slaagt u bij ons Arti Design in Oosterhout?

Uniek opbergen & Comfortabel zitten

Arti Design – 25 jaar design

Wij zijn Joke en Huub Monster en we werken met een enthousiast team van interieurspecialisten. Wij staan achter de overtuiging van comfortabel zitten en uniek opbergen en maken dat mogelijk voor ieder thuis, iedere situatie. Wij gaan voor de persoonlijke aanpak, maken een 3D-visualisatie indien gewenst en geven daarbij enthousiast en oprecht advies. Ons aanbod designmeubelen is van hoge kwaliteit en tijdloos.

Dat zien we in deze tijd weer terug: sommige designklassiekers hebben de tijd doorstaan en zijn al 25 jaar van waarde voor ons op gebied van comfortabel zitten en uniek opbergen. Tijdens ons jubileum in november 2018 brachten we daarom een ode aan designmerken die al 25 jaar veel betekenen voor ons en staan we een moment stil bij de meubelstukken met een verhaal.

Kom eens langs: met of zonder afspraak. Onze showroom is vier dagen per week geopend. We zijn ook bereikbaar via de social media kanalen.

Onze kracht
Uniek opbergen & Comfortabel zitten

Meer dan meubels!
Mooi design is een ervaring in je leven, een prachtige mits je daarbij goed geadviseerd wordt. Want je huis is geen showroom, plaatje of het internet. Het wordt pas een genot als design zó wordt toegepast in je huis, dat je je helemaal thuis voelt en elke dag opnieuw blij ervan wordt.

Onze kracht zit in het persoonlijke:
• Creatief meedenken
• Advies aan huis
• Visualiseren van de gezamenlijke ideeën
• Persoonlijke uitvoering
• Eigen bezorging en plaatsing
• De nazorg

Wij geven een enthousiast en doordacht advies met de moderne design-merken die we voeren. Unieke opbergoplossingen en comfortabele zit-ideeën worden uitgewerkt in een persoonlijk interieurplan. In de vorm van het 3D-visualisatie van uw eigen woonruimte met meubelen die passen, getoond op een groot scherm. Laat je verbazen!
Wij kunnen dit met veel enthousiasme vertellen - belangrijker is dat je het zelf ervaart.
Kom gerust langs of maak een afspraak

Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis.

Daar horen van tijd tot tijd veranderingen, vernieuwingen of een verhuizing bij. Stap voor stap nemen we je mee bij het ontwikkelen van een interieurplan.

Download onze Inspiratiegidsen

[metaslider id=204357]

Heeft u een vraag? Stel hem hier gerust!

Openingstijden Showroom:

Woensdag tm Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Adres:

Abdis van Thornstraat 70 B

4901 ZB Oosterhout

Tel: 0162 - 426 003

E-mail: info@artidesign.nl